Portrætter i farver

Jeg tegner også portrætter i farver. Ligeledes efter fotos. De tegnes op i blyant og farvelægges med akvarel og farveblyant.

ET farve portræt laves på hvidt syrefrit papir i str. A5, A4 eller A3.

Jeg  tegner efter vellign. fotos som kan mailes eller sendes til mig. Det giver bedst resultat hvis fotoet er vellign og tydeligt! og at der er tænkt på om vinkel, hår, hænder, tænder osv er som man godt kunne tænke sig. Jeg anbefaler ikke at få tegnet personer, der er taget i sollys og har sammenknebne øje (det bliver man træt af at se på en tegning).Det er muligt at ændre ting, jeg skal blot vide det inden jeg går igang! Tænk også om det er selfies fotos (de mangler ofte toppen af hovedet og laver trutmund 🙂)

Str. på papir: A3 = 30x42cm og A4 = 21x30 cm og A5 = 15x21cm

Priser: se prisliste under Menu.

Ved portrætter med to eller flere personer på, kan enkelt fotos nemt sættes sammen, dvs man behøver ikke have ét foto med alle på.

Porto koster 50,- i forsendelse i Danmark og det fremsendes som anbefalet/værdipakke. 

Indbetaling af halvdelen af beløbet, skal ske når jeg går igang med bestillingen. Rest beløbet afregnes, når portrættet/maleriet er godkendt af kunde og jeg afsender. Jeg levere altid og altid til den aftalte tid! 
Betalingen kan ske via mobilepay eller konto nr.
BESTILLING Hvis du ønsker at bestille et portræt eller blot høre nærmere, så send uforpligtende en mail til mig på ploegfrandsen@yahoo.dk .

Der kan også komme navn, dato eller andet skreven på portrætterne. Du siger bare til.

Der er pt. 14-18 dages leveringstid pt på farve portrætter fra bestillings-tidspunktet (dvs der hvor alt er aftalt, fotoet der skal tegnes efter er modtaget og 1.halvdel af beløbet ligeledes er modtaget).

Jeg benytter udvalgte portrætter og malerier til min hjemmeside og evt på facebook/instagram. Hvis du ikke ønsker din bestilling bliver brugt, så sig endelig bare til!

All rights reserved © Susanne Ejdal van der ploeg Frandsen

Seneste kommentarer

16.11 | 16:13

Hej Janni. Jeg kan godt nå en A3 tegning sort/hvid inden 17/12. Du kan sende foto på ploegfrandsen@yahoo.dk 🌺 Vh Susanne

16.11 | 05:13

Hej Susanne. Jeg vil gerne have malet er portræt billede i sort/hvid i A3 samt et kopi. Er det noget du har tid til. Skal nemlig bruge det d. 17/12-22. Vh Janni

28.10 | 19:15

Super. Str A5 vil koste 600,- for den med 1 person og 700,- for den med 2 på. Du får 10% rabat hvis du bestiller 2 tegninger. Du kan sende fotos på ploegfrandsen@yahoo.dk. Vh Susanne

28.10 | 18:23

Stregtegning m farver på papir A5

Del siden