Tryk af portræt tegninger

Hejsa og velkommen til min webshop.

Du kan her i webshoppen, hovedsageligt købe tryk af mine portræt tegninger. Se dem herunder eller i undertitlerne under "webshop" i menuen.

Der vil du også finde "Keramik,træ & sten" som viser de ting jeg laver i ler, drivtømmer og sten jeg selv samler.

Der er også "Citatmalerier", jeg elsker citater, de kan sige mere end 1000 ord kan forklarer kombinteret med farver og streger.

Under "Portræt tegninger tryk" finder du mine tryk lavet ud fra mine original blyants tegninger. Alle tryk er 1.tryk på syrefrit papir.

Du kan købe originale tegninger/skitser under samme navn. Jeg rydder op og sælger derfor ud af mine bedste skitser/tegninger som er tegnet gennem tiden på skole, kurser og studieture. 

Du kan også købe tryk af stregtegninger som er tegnet af min datter Josefine. De fås både i str A4 / A3 og som kort serie. Se under J.F´s stregtegninger.

Der kan betales med mobilepay til 22 11 82 40 , send gerne ordre nummer eller det navn som ordren er lavet i, med. eller overføres til konto nr. 5343- 0395696. Varene sendes når der er blevet betalt - skriv samme navn ved betaling som der skrives på bestillingen. Leverings tid 2-8 hverdage.

Når du kommer til at udfylde leverings oplysninger, kan du i kommentar feltet skrive evt ønsket strørrelser osv.

På alle bestillinger i Danmark er forsendelsen på 25,-. Forsendelsen kan tage 2-8 hverdage. Der sendes med PostNord.  For forsendelse til udland tillægges der oveni prisen +100,- (alt efter land) til kursveksling og bankomkostninger. Skriv vedr. betaling til udland ploegfrandsen@yahoo.dk

Læs evt købsbetingelser for flere oplysninger.

Str. A5 måler 15 x 21 cm.

Str. A4 måler 21 x 30 cm

Str. A3 måler 30 x 42 cm.

Kim Larsen grey

Pris: 60,00 DKK
Størrelse:
Tryk af Kim Larsen tegning. Original tegningen er tegnet på gråt papir med sort, hvid og grå farveblyanter. Trykket er trykt på syrefrit hvidt papir.

Olsenbanden grey

Pris: 60,00 DKK
Størrelse:
Tryk af Olsenbanden tegning. Original tegningen er tegnet på gråt papir med sort, hvid og grå farveblyanter. Trykket er trykt på syrefrit hvidt papir.

Songs from above str A5

Pris: 200,00 DKK
Størrelse:
Songs from above er en samlet serie i farve af Bundesen, Larsen og Bamse som er tegnet på bestilling til en kunde. Der er efter aftale trykt 10 af hver tegning i str A4 og 10 stk i A5, som er sat til salg. De sælges KUN samlet, alle 3 stk for 250,- i str A4 og 200,- i str A5 (se andet sted på siden). Der vil være et UDSOLGT når alle eksemplar er solgt. Mit navn i rødt er ikke med på trykkene, det er udelukkede for at undgå kopiering fra min side.

Songs from above str A4

Pris: 250,00 DKK
Størrelse:
Songs from above er en samlet serie i farve af Bundesen, Larsen og Bamse som er tegnet på bestilling til en kunde. Der er efter aftale trykt 10 af hver tegning i str A4 og 10 stk i A5, som er sat til salg. De sælges KUN samlet, alle 3 stk for 250,- i str A4 og 200,- i str A5 (se andet sted på siden). Der vil være et UDSOLGT når alle eksemplar er solgt.

Olsenbanden AllStars

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegningen “Olsenbanden Allstars” På tegningen er Yvonne, Børge, Fie, Dynamit Harry, Bøffen, Kjeld, Egon, Benny og Jensen. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Tryk af original blyants tegning på syrefrit papir fås i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Farve portræt Hr.Weise

Pris: 70,00 DKK
Størrelse:
Farve tryk af Hr. Weise fra Badehotellet. Originalen er tegnet i blyant og farvelagt i akvarel, farveblyant og tush. Kvadratisk mål. Trykt på syrefrit papir.

Tryk af Dynamit Harry

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegningen “Dynamit Harry”. Tegnet med blyant på papir. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Tryk af original blyants tegning på syrefrit papir fås i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af tegningen "Royals"

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegningen “Royals". På tegningen er fra venstre: Michael Jackson, Freddie Mercury, Prince, David Bowie og Robin Williams. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Tryk af original blyants tegning på syrefrit papir fås i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Sanne, Anne & Lis

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af blyants tegning af sangerne Sanne Salomonsen, Anne Linnet & Lis Sørensen. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af "Ingrid & lillebror".

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegningen "Ingrid & lillebror". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Tryk af original blyants tegning på syrefrit papir fås i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af “De Talentfulde Hygger” tegningen.

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegningen “De Talentfulde hygger.” På tegningen er fra venstre: Benny, Egon og Kjeld fra Olsenbanden, Kim Larsen, Dirch Passer, Tommy Seebach og overfor bordet John Mogensen. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Tryk af original blyants tegning på syrefrit papir fås i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Elvis

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af blyants tegning af sanger Elvis Presley. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Freddie Mercury

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original tegningen tegnet i blyant på papir, af sanger Freddie Mercury. Trykkene fås i to str. A3 og A4 trykt på syrefrit papir.

Maleri "Attitude" 50 x 70 cm

Pris: 300,00 DKK
Maleri "Attitude" malet på lærred i str. 50x70 cm. Malet i akryl og tush. Modellen er sangerinden Pink.

Tryk af Beetlejuice

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original tegning i blyant af Beetlejuice, fra filmen af samme navn. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Shrek

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original tegning i blyant af Shrek. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Maude Matador

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original tegning i blyant af Maude fra Matador. Tekst på tegningen "Jeg går i seng". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Børge Olsenbanden

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegning af Børge fra OlsenBanden "Hva’ sagde jeg!". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Gasolin

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af blyants tegning af Gasolin. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Mikkel Hansen

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af blyants tegning af håndboldspiller Mikkel Hansen. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af tegningBøffen fra Olsenbanden

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af blyants tegning af Bøffen og Egon fra Olenbanden. Teksten på tegningen "Forsvinde og blive helt væk - Jeg ved lige præcis hvordan!". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af tegning af David Bowie

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original blyants tegning af David Bowie. Originalen er tegnet i str.A3 men trykkene fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af tegning Kronprinse familien

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original blyants tegning af Kronprinse familien. Originalen er tegnet i str.A3 men trykkene fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelserne for flere oplysninger.

Tryk af tegning ABBA

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original blyants tegning af ABBA. Originalen er tegnet i str.A3 men trykkene fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af John Mogensen

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original blyants tegning af John Mogensen. Originalen er tegnet i str.A4 men trykkene fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Charlie Chaplin

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original blyants tegning af Charlie Chaplin. Originalen er tegnet i str.A4 men trykkene fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Ian Somerhalder

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af original blyants tegning af Ian Somerhalder (Vampire Diaries). Originalen er tegnet i str.A3 men trykkene fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Gøg & Gokke tegning

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af blyants tegning af Gøg &Gokke. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Tryk på størrelse om der ønskes A3 eller A4. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Linse & Mopper "2 i 1" portræt

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegning "2 i 1" af Linse og Mopper. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Tryk på størrelse om der ønskes A3 eller A4. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Benny Olsenbanden med tekst

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegning af Benny fra OlsenBanden "Skide godt, Egon!". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Yvonne fra Olsenbanden med tekst

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegning af Yvonne fra OlsenBanden "Det siger jeg dig. Meget har du budt mig i alle disse år!". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Kjeld fra Olsenbanden med tekst

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegning af Kjeld fra OlsenBanden "Er det farligt?". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Egon fra OlsenBanden (Hører til serien) me

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegning af Egon Olsen "Jeg har en plan". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Olsenbanden

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Tryk af tegning af Olsenbanden med tekst. Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Trykket fås i str.A4 eller A3 til 50,- trykt på syrefrit papir. Skriv i bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Kim Larsen Front med tekst

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Kim Larsen portræt front med teksten "Blip-Båt og gud hvor går det godt...." Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Tryk af original blyants tegning på syrefrit papir fås i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Kim Larsen portræt profil med tekst

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Kim Larsen portræt profil med teksten "Hva´gør vi nu, lille du...?" Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Tryk af original blyants tegning på syrefrit papir fås i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Dirch Passer portræt med tekst

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Dirch Passer portræt "De har vel ikke et sted jeg kan besvime". Tap 2 gange på billedet hvis du er på fra mobil, for at se hele billedet. Tryk af original blyants tegning på syrefrit papir fåes i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Husk ved bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.

Tryk af Rasmus Seebach portræt

Pris: 50,00 DKK
Størrelse:
Rasmus Seebach portræt. Tryk (kopi) af original blyants tegning på syrefrit papir fås i to str. A4 og A3 til 50,- stk. Husk ved bestilling hvilken størrelse der ønskes. Der kan betales med mobilepay eller overførelse til konto nr. Se købsbetingelser for flere oplysninger.