Hvis du ønsker at bestille:

Kontakt/Bestilling/Rettigheder:


-Du kan skrive uforpligtende til mig på ploegfrandsen@yahoo.dk med en beskrivelse af det du måske kunne tænke dig. Hvis der skal bruges billede til portræt, så kan du evt. maile/sende det med også. Jeg maler/tegner kun efter tydelige og vellignende fotos - Alt andet vil ikke give et tilfredsstillende resultat. Har du spørgsmål til evt portræt, så skriv endelig! Spørgsmål forpligter ikke til køb ;0) 

Du kan også kontakte mig på facebook under EjdalFrandsen-Art (husk bindestregen) eller på instagram under ejdalfrandsenart. 

-Hvis/når du ønsker at bestille, giver du besked og vi bliver enige om hvordan det skal være osv. Leveringstiden starter herfra, når alt er på plads.

Betaling: Halvdelen af det samlede beløb skal sættes ind på konto ved billedets begyndelse. Resten betaler du når billedet er færdig, godkent og klar til at blive afsendt. Der kan betales via konto overførelse til 5343-0395696 eller mobilepay nr 22118240

-Når din bestilling er færdig, får du en mail/brev med en forsmag (foto) af billedet (el.lign) så du kan se det færdige resultat. Der er plads til rettelser hvis der skulle være noget (til en hvis grænse 😉) indtil vi begge er tilfredse. Jeg bliver ved til du er tilfreds. Hvis portrættet ikke er tilfredsstillende i sammeligning med de fotos jeg tegner efter og jeg kan se, at fejlen er min, er købet ikke forpligtende. 

-Billeder og ting sendes forsvarligt indpakket. Hvis du bor i nærheden af 6510 Gram, kan der også afhentes.

-Ved portrætter, malerier og ting i webshoppen er forsendselsen/portoen til adresser her i Danmark, med i prisen. Bor du andetsteds finder vi ud af forsendelses prisen. 

Forsendelsen sker med PostNord (1-2 dages levering) til udleveringssted eller direkte hjem, eller DAO hvis man er mere til det. De kan dog ikke sendes hjem til adressen, men vil komme til udleveringssted. Der er forsendelse med i prisen, dog ikke ved dekorerede sten og større malerier.

 

Modtages betalingen ikke for det bestilte (1.halvdel + 2,halvdel) dvs den samlede pris, eller bare sidste halvdel, så beholder jeg rettighederne til værket (tegningen, maleriet, stenene, keramikken mm.) som jeg frit kan råde over, bruge på SoMe, i reklamer og sælge.

Opdateret 25.august 2020